JE Bijleshulp
Online bijles

Wij zijn je bijleshulp

 

Wij zijn Emma (19) en Jasmijn (19) en wij zijn sinds kort ons bedrijf JE Bijleshulp gestart. Emma doet nu de opleiding geneeskunde aan Universiteit Utrecht en zit in het tweede jaar. Jasmijn volgt de lerarenopleiding wiskunde op Windesheim Zwolle en zit nu in haar derde jaar.


Emma 

Student Universiteit Utrecht - Geneeskunde 2e jaars


Hoi! Ik ben Emma en ik ben nu tweedejaars geneeskunde student. ‍Ik ben enthousiast om bijles te geven en jou te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen!


Voor dat ik met deze opleiding begon, heb ik in 2021 vwo afgerond. Ik had het profiel N&T en N&G en heb een grote interesse in biologie. Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in talen, hierbij kan ik ook helpen met bijles geven. Ik heb altijd een passie gehad voor het delen van kennis en het helpen van anderen om hun doelen te bereiken. Ik wil deze passie gebruiken om te helpen met het snappen, begrijpen en inzicht krijgen in de leerstof waarbij moeite wordt ervaren.Jasmijn 

Student HBO Zwolle - Lerarenopleiding wiskunde 3e jaars


Hai! Ik ben Jasmijn en studeer de opleiding wiskunde docent. Door stage heb ik al aardig wat ervaring met bijles geven. Ik wil graag bijles geven om jou verder te helpen!


Ik zit nu in mijn derde jaar van de lerarenopleiding wiskunde. In 2020 ben ik geslaagd op het HAVO met het profiel N&T. Al van jongs af aan heb ik veel interesse gehad in getallen, en bij wiskunde, scheikunde en natuurkunde kwam dat goed van pas. Ik wil deze interesse graag overdragen aan leerlingen die wellicht minder interesse hebben in deze vakken of er moeite mee hebben. Of het doel nou is om een voldoende te komen staan of een 8 aan het einde van het jaar, ik zal er alles aan doen om dat doel met jou te halen.